Info and FAQ

Conny and clyde


Zijn de beelden sterk?

De beelden zijn sterk gemaakt. Ze zijn gemaakt van polyester met glasvezel (zoals een jacht) en daarna bekleed met kunstgras van de hoogste kwaliteit. Mensen kunnen dus op het beeld zitten (in tegenstelling tot vele frame-beklede beelden, waar dat niet het geval is). Het beeld zal dus zo goed als onverwoestbaar zijn.

Waarom kan je de beelden gebruiken?

In eerste instantie voor decoratieve doeleinden en we noemen ze daarom ook "tuinjuwelen". Het kan ook een eyecatcher zijn voor bedrijven. Verder zullen er veel foto's genomen worden van de beelden als je die plaatst. Een bedrijf zet dus maar best zijn naam bij het beeld, zodat het voor extra reclame zorgt.

Zijn de beelden weersbestendig?

Door zijn structuur kunnen ze zowel tegen extreme koude als tegen grote hitte. De beelden zijn voorzien om buiten te plaatsen in alle mogelijke weertypes.

Hoe bevestig ik de beelden?

De meeste van onze beelden zijn voorzien van ofwel een bevestiging met draadstangen voor in de grond, ofwel van een frame. We willen zeker niet dat ze kunnen omvallen om mensen te beschermen. Onze beelden trekken aan, en mensen willen er eens naast staan voor een foto. Door onze bevestigingen kan dat ook met een gerust gemoed.

Wat is de prijs van een beeld?

In de tabel met het dollarteken kan je de lijst vinden met elk beeld. Daarbij staan de prijs en de maten.

Conny and Clyde are tourists. Do you know where they have been?

Where was Conny P1

Where was Conny on P2

Where was Clyde on P3

Were was Conny in P4